Bliv angstfri (social angst, præstationsangst mm.)

Angst er en naturlig forsvarsmekanisme, der har sikret menneskets overlevelse, siden vi boede i huler i bjergene eller skindtelte omkring bålet på savannen.

Hos nogle mennesker har angsten bare fået for godt fat. I stedet for kun at advare, når der er reel fare på færde, er kroppen i mere eller mindre konstant alarmberedskab.

Det medfører ofte søvnproblemer, tankemylder, anspændthed og andre belastende fysiske symptomer som fx hovedpine eller mavepine.

Mange får at vide, at de skal lære at leve med angsten og tackle den. Men det behøver ikke at være sådan. Med hypnose kan vi sammen deaktivere angsten – uanset hvordan eller hvornår den er opstået.

Forestil dig alt det positive, du kan bruge den energi til.

Læs mere

Slip dinefobier (rationel eller irrationel frygt)

– uanset om det er rationel eller irrationel frygt. Fobier er angst for enkelte ting som fx edderkopper, elevatorer eller højder.

En fobi kan opstå af rationel angst, fordi der reelt er en fare forbundet med det, man er bange for. Fx hvis man er allergisk for bier. Det kan også skyldes irrationel angst, hvor der ikke er nogen reel fare.

Men hjernen kender ikke forskel og opfatter fx sommerfugle som en virkelig trussel. Som regel opstår en fobi på baggrund af et chok. Når mennesker oplever et chok, registrerer hjernen alle sanseindtryk i det øjeblik.

Langt fra alle fobier udvikler sig til mere end angst for den afgrænsede ting og er derfor lette at give slip på gennem hypnose.

Læs mere

Kvit dårlige vaner (sukkerstop, rygestop mm.)

Dårlige vaner som rygning eller overdrevet brug af andre stimulanser – herunder sukker, er blot et forsøg på at distrahere sig selv fra noget ubehageligt.

Det ubehagelige er som regel en følelse, og hvad enten det er angst, utryghed, kedsomhed, sorg eller anden følelse, vi opfatter negativt – så er det helt naturligt, at vi prøver at slippe for den. Men at spise en kage, for ikke at føle sig alene er ikke en holdbar løsning. For når kagen er spist, er du lige ensom.

Du behøver ikke at vide, hvorfor du har en dårlig vane for at slippe den.

Med hypnose kan vi slette den ubehagelige følelse, indflydelse af trickere og tanker, der ligger bag vanen og dermed dit behov for fx sukker, sådan at du kan gå i gang med at finde nye og sunde alternativer at fylde dit liv med.

Læs mere